Dränering

Genom en dränering leder du bort vattnet från ditt hus på ett effektivt sätt och du förhindrar kostsamma skador på husgrunden.

Till oss kan du vända dig när du behöver dränera ditt hus. Vi har en gedigen erfarenhet och utför arbete med dräneringsrör, platonmatta eller Isodrän. Våra markarbetare tar sig an uppdrag inom dränering i Storstockholm och det är vanligt att vi anlitas av såväl privatpersoner som företag i bland annat Sollentuna och Nacka. En dränering runt hus är en investering som säkerställer att grunden blir fri från fukt. Vi förser dig med information om vårt pris på att dränera hus där kostnaden för schaktning framgår.

Begär en kostnadsfri offert idag Så hör vi av oss till dig  * Vi delar inte din information.

  Vi ger dig ett bra pris på att dränera hus

  Den här typen av arbeta är är ett relativt omfattande projekt och för oss är det viktigt att du som kund redan från start ska ha en tydlig bild av vad ditt pris på att dränera hus kommer att landa på. Vi är alltid tydliga i vår kommunikation och ser till att arbeta på ett kostnadseffektivt sätt inom de uppsatta tidsramarna. När vi kommer hem till dig för ett första kostnadsfritt möte undersöker vi skicket på din husgrund så att vi kan ta fram en offert. Hembesöket är även ett utmärk tillfälle för dig som kund att ställa frågor om hur vi kan gå till väga för att dränera din husgrund.

  Så går en dränering till

  Innan själva arbetet med dräneringen på börjas undersöker vi omfattningen av projektet och ger dig tydliga uppgifter om den förväntade tidplanen samt ditt pris på att dränera hus. Arbetet börjar med att vi gräver rent runt din fastighet, vi har en egen maskinpark och kan använda en mindre grävmaskin. Sedan undersöker vi noggrant den framgrävda husgrunden och lagar eventuella sprickor. Nästa steg är en isolering av grunden, här kan vi bistå med inköp av material utan mellanhänder så att ditt pris på att dränera hus blir optimalt. Vi lägger ut dräneringsrör som för bort vattnet och täcker slutligen med en så kallad geotextilduk.

  Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök

  För oss är det viktigt med transparens och därför erbjuder vi alltid ett tydligt pris på att dränera hus. För att ge dig ett exakt kostnadsförslag kommer vi gärna hem till dig för en gratis inspektion av din husgrund. Vårt upptagningsområde sträcker sig bland annat över Sollentuna och Nacka och under hembesöker ser vi över hur vi bäst kan utföra en dränering runt hus. Konsultationen sker helt utan krav på motprestation på din sida, den ger våra markarbetare ett bra underlag för att ta fram en offert med ditt pris på att dränera hus.

  Vad säger våra kunder? En tryggt val för kostnadseffektiv dränering i Stockholm

  Vi är väldigt nöjda med arbetet och fick tydlig information om tid och pris. Arbetet med dräneringen gick till och med fortare än planerat. Kommer rekommendera det här företaget.

  Sven Dränering runt hus

  Vi fick ett mycket gott intryck och bra kontakt redan från början. Behövde hjälp snabbt och de kunde komma ut till oss med kort varsel.

  Anders Karlsson Schaktning

  Proffsiga och trevliga hantverkare som utförde jobbet på ett bra sätt. Kommer helt klart anlita företaget i framtiden vid behov. Kan varmt rekommendera dem.

  Per Fixade husgrund

  Gratis Hembesök? Kontakta oss för information om dränering

  Det skandinaviska klimatet med regn och snö sliter på din husgrund. Alla hus måste förr eller senare dräneras för att undvika fuktskador och angrepp av röta. Vi har lång erfarenhet av dränering i Stockholm och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Kontakta oss via de uppgifter som du hittar här på hemsidan så berättar vi mer om hur vi kan bistå dig!