Tjänster

Badrumsrenovering Borås

Badrumsrenovering Borås

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering Borås och ser till att din vision blir verklighet. Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar för dig och ditt hem. Vi kan också erbjuda en totalentreprenad.

Läs mer om badrumsrenovering i Borås
Köksrenovering Borås

Köksrenovering som uppfyller dina önskemål

Köksrenovering Borås

Köket är för många husets hjärta och vi kan hjälpa dig med en komplett köksrenovering Borås. Vi presenterar flera smarta lösningar.

Läs mer om köksrenovering i Borås
Totalentreprenad Borås

Köksrenovering som uppfyller dina önskemål

Totalentreprenad Borås

När du anlitar oss för ett renoveringsprojekt ska du endast behöva ha en kontakt. Därför erbjuder vi en totalentreprenad Borås där vi sköter allt inklusive el och vatten. Det är en smidig lösning för alla parter.

Läs mer om totalentreprenad i Borås
Vad våra kunder tycker om byggfirmaborås

Så tycker våra kunder

Vi skulle renovera vårt stora badrum och ville ha en firma som kunde sköta allt. De tog fram en komplett design som uppfyllde alla våra önskemål och vi är mycket nöjda.

Anne S
BADRUMSRENOVERING

När vi flyttade rev vi ut hela köket och ville ha hjälp med att sätta in ett nytt. Vi fick snabbt hjälp med att skapa vårt drömkök som passar hela familjen.

Erika F
KÖKSRENOVERING

Vi ville göra om ett extrarum till badrum och kom därför överens om en totalentreprenad. Vi behövde inte tänka på någonting och är väldigt glada över slutresultatet. Kommer definitivt att anlita igen.

Noah K
TOTALENTREPRENAD BADRUM