Totalentreprenad Borås

Totalentreprenad i Borås utförd av erfarna och punktliga hantverkare

Totalentreprenad i Borås utförd av erfarna och punktliga hantverkare

När du söker en totalentraprenör som kan hjälpa dig renovera ditt kök eller badrum är det oss du ska vända dig till. Vi tar hand om hela renoveringen och ser till att slutresultatet lever upp till dina förväntningar.

kostnadsfri offert

Vi är experter på totalentreprenad i Borås och har under åren tagit oss an flera stora projekt. Vår första punkt är alltid att boka in ett möte där du får berätta för oss hur du har tänkt. Vi kan sedan ge dig en första offert. Vi kan inte säga någon fast kostnad för totalentreprenad utan det baseras på det du vill ha utfört samt tidsåtgång.

kostnadsfri offert
Badrumsrenovering i Borås med utbildade hantverkare

Vi är godkända för våtutrymmen

Badrumsrenovering i Borås med utbildade hantverkare

Vår Byggfirma Borås har rätt certifikat för att kunna renovera i våtutrymmen som badrum. Det gäller samtliga av våra hantverkare. Du ska kunna känna dig helt trygg med oss från början tills vi har avslutat renoveringen. Vi har den utbildning som krävs. Vem som helst kan inte renovera i våtutrymmen eftersom det då kan uppstå våtskador eller fuktskador. Det kan i sin tur leda till stora extrakostnader som du helst vill undvika. Vi kan garantera dig en fackmannamässig badrumsrenovering Borås anpassad efter dina önskemål. Med oss är du alltid i trygga händer.

Full licens för våtutrymmen

Totalentreprenad i Borås med rätt certifikat

Vår Byggfirma Borås har fullständiga certifikat för att få genomföra renoveringar i våtutrymmen. Du behöver alltså inte känna någon oro för vattenskador. Vi har även flera professionella samarbetspartners för att kunna garantera dig ett fackmannamässigt arbete för allt inklusive elektriker och eldragningar. När du anlitar oss för en totalentreprenad Borås är du garanterat ett professionellt arbete som är anpassat efter dina önskemål. Vi gör allt för att leverera enligt tidsplan och arbetar så effektivt som möjligt. Tillsammans gör vi upp en plan för hur vi ska skapa ditt nya kök eller badrum.

Omdömen om totalentreprenader i Borås

Så tycker våra kunder

Vi gjorde om båda badrummen hemma i villan och fick proffsig hjälp från dag 1. De var väldigt lyhörda för våra önskemål och resultatet blev precis som vi hade tänkt oss.

Andrea N
TOTALENTREPRENAD BADRUM

När jag flyttade in i min nya lägenhet ville jag byta ut det slitna köket. Tillsammans med totalentreprenad i Borås skapade jag mitt drömkök och nu lagar jag mat varje dag.

Bianca Karlsson
TOTALENTREPRENAD KÖK

Vi önskade att göra om vår lilla gästtoa och fick proffsig hjälp från början till slut. Allt gick snabbt och smidigt och arbetet hindrade inte oss i vår vardag. Vi är verkligen nöjda.

Johan S
TOTALENTREPRENAD BADRUM