Badrumsrenovering Borås

Skräddarsydd badrumsrenovering i Borås

Skräddarsydd badrumsrenovering i Borås

Om du går i tankar om att renovera badrum är du varmt välkommen att kontakta oss i Borås. Vi har kompetensen och erfarenheten att skapa ditt drömbadrum. Vi kan plocka fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

kostnadsfri offert

Vi är certifierade när det kommer till badrumsrenovering i Borås och garanterar ett korrekt utfört arbete. Vid våtutrymmen som badrum är det viktigt att allt görs rätt från början, annars kan det uppstå fuktskador. Med oss är du i trygga händer hela vägen. Vi renoverar badrum i hela Boråsområdet. Om du vill veta din kostnad för badrumsrenovering är det enklaste att du kontaktar oss direkt.

kostnadsfri offert
Badrumsrenovering i Borås med utbildade hantverkare

Vi är godkända för våtutrymmen

Badrumsrenovering i Borås med utbildade hantverkare

Vår Byggfirma Borås har rätt certifikat för att kunna renovera i våtutrymmen som badrum. Det gäller samtliga av våra hantverkare. Du ska kunna känna dig helt trygg med oss från början tills vi har avslutat renoveringen. Vi har den utbildning som krävs. Vem som helst kan inte renovera i våtutrymmen eftersom det då kan uppstå våtskador eller fuktskador. Det kan i sin tur leda till stora extrakostnader som du helst vill undvika. Vi kan garantera dig en fackmannamässig badrumsrenovering Borås anpassad efter dina önskemål. Med oss är du alltid i trygga händer.

100 % nöjdgaranti varje gång

För oss finns det inget som är viktigare än att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför. Därför ser vi det som en självklarhet att erbjuda nöjdkundgaranti på alla uppdrag som vi tar oss an. Du är därmed i trygga händer hela vägen. Badrumsrenovering i Borås efter dina önskemål Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och har under åren hanterat en rad olika förfrågningar. Det inkluderar allt från små toaletter till större badrum. Vi bokar alltid in ett första möte där du får berätta om dina önskemål och hur du tänker kring din badrumsrenovering. Baserat på detta kan vi ge dig en första offert att ta ställning till. Den är självfallet helt utan bindningskrav. Om du sedan går vidare skräddarsyr vi en plan för hur renoveringen ska gå till. Vi kan även erbjuda totalentreprenad om du önskar. Vi vill vara det självklara valet för din badrumsrenovering i Borås oavsett storleken på projektet.

Vad våra kunder tycker om byggfirmaborås

Så tycker våra kunder

Vi skulle renovera vårt stora badrum och ville ha en firma som kunde sköta allt. De tog fram en komplett design som uppfyllde alla våra önskemål och vi är mycket nöjda.

Anne S
BADRUMSRENOVERING

När vi flyttade rev vi ut hela köket och ville ha hjälp med att sätta in ett nytt. Vi fick snabbt hjälp med att skapa vårt drömkök som passar hela familjen.

Erika F
KÖKSRENOVERING

Vi ville göra om ett extrarum till badrum och kom därför överens om en totalentreprenad. Vi behövde inte tänka på någonting och är väldigt glada över slutresultatet. Kommer definitivt att anlita igen.

Noah K
TOTALENTREPRENAD BADRUM