Stensättning I Stockholm

Stensättning

Stensättning

Genom att lägga marksten kan du skapa en yta som är behaglig att gå på och som höjer helhetsintrycket på området.

Hos oss kan ni få hjälp av erfarna markarbetare med att göra en stenläggning i centrala Stockholm, men även i närliggande kommuner såsom Sollentuna och Täby. Att göra en stensättning är vanligt både på uppfarter till garage och på gångvägar. En av de många fördelarna med en noggrant utförd stenläggning är att ytan blir mer motståndskraftig och tål en högre belastning, samtidigt som den blir enklare att rengöra. Med den långa erfarenhet vi har inom vårt område kan vi hjälpa er lägga sten på det område ni önskar, oberoende av om arbetet gäller att sätta sten i trädgården eller på en gångbana utanför bostadsrättsföreningen. Vi kan självklart lägga marksten i olika mönster för att leva upp till era önskemål.

Våra markarbetare gör ett noggrant förarbete inför en stenläggning

Begär en kostnadsfri offert för stensättning i dag Så hör vi av oss till dig

Våra markarbetare gör ett noggrant förarbete inför en stenläggning

När man skall göra en stenläggning är det av yttersta vikt att man gör ett noggrant förarbete, precis som vid en dränering. Om man inte behandlar markytan på ett ändamålsenligt sätt finns det en risk för att stenarna kommer slå upp i kanterna och att resultatet därmed inte kommer vara lika hållbart. Det här är en av orsakerna till att vi aldrig tummar på underarbetet och själva planeringen när vi skall lägga marksten, vilket också våra kunder uppskattar eftersom det slutgiltiga resultatet håller en hög kvalitet och ser snyggt och jämnt ut. Det material som krävs både för underarbetet och själva stenläggningen kan vi naturligtvis ta hand om att köpa in.

En stensättning steg för steg

Vid en stenläggning börjar man med att gräva ut det område där stenarna skall placeras och när ytan är utgrävd placerar man ut en fiberduk vars syfte är att separera bärlagret från jorden. Efter att duken är på plats fylls ytan ut med bergkross, som fungerar som det bärande lagret. I vissa fall kan det även vara bra att fylla ut med finkornigt stenmjöl för att ge stenläggningen bästa möjliga förutsättningar. När dessa steg är gjorda är ytan förberedd för stenläggning, och stenarna placeras då i det önskade mönstret. När en stenläggning är slutförd fyller man ut med fogsand för att mellanrummen skall bli osynliga.

Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök

Vi värdesätter att våra kunder skall känna sig trygga med att anlita våra markarbetare för en stenläggning och erbjuder oss därför att göra ett kostnadsfritt hembesök, både i centrala Stockholm, Sollentuna och Täby. När ni tar kontakt med oss kan vi boka in ett hembesök inom 48 timmar så att vi på det sättet så snabbt som möjligt kan komma igång med er stenläggning. När ni anlitar oss för ett arbete utlovar vi alltid en tydlig dialog, ett trevligt bemötande och att vi kan sätta sten i de storlekar och mönster ni vill ha. Kontakta oss i dag så hjälper vi er!

Ett bra val för en snygg stensättning i Stockholm

Vad säger våra kunder?

Vi är väldigt nöjda med arbetet och fick tydlig information om både tid och pris. Arbetet med stensättningen gick till och med fortare än planerat. Kommer rekommendera det här företaget.

Sätta sten

Vi fick ett mycket gott intryck och bra kontakt redan från början. Behövde hjälp snabbt och de kunde komma ut till oss med kort varsel för ett första besök, därefter satte de genast igång.

Anders Karlsson
Schaktning

Proffsiga och trevliga hantverkare som utförde jobbet på ett bra sätt. Kommer helt klart anlita företaget i framtiden vid behov. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill få hjälp av kunniga arbetare.

Per
Fixade husgrund
Gratis hembesök?

Vi bistår gärna med mer information om stensättning

Gratis hembesök?

n snygg stensättning i Stockholm gör inte bara bomiljön trevligare utan kan också höja värdet på er fastighet, och med vår hjälp sker allt det här både snabbt och enkelt. Vi ser gärna att ni kontaktar oss om ni vill diskutera ett specifikt arbete eller om ni vill boka in oss för ett hembesök. Välkomna att ringa eller mejla oss redan i dag!