Om oss En etablerad markentreprenör i Stockholm

Sedan RKS Mark & Trädgård AB startades av Ruslan Osadchyi har vi fortsatt att utöka vårt kundregister och utbud av tjänster inom markarbete. Vi utför såväl bygg- som markentreprenad med fokus på kvalitet och bra priser. Som en seriös markentreprenör i Stockholm innehar vi alla erforderliga certifieringar och försäkringar.

Till oss vänder sig såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare som är i behov av kunniga markarbetare. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vi är lyhörda inför dina önskemål. Förutom att anlita oss vid små som stora markarbeten kan du även ta hjälp av oss för olika typer av snickeri och byggarbeten.

Begär en kostnadsfri offert Så hör vi av oss till dig  * Vi delar inte din information.

  Ett företag för dig som söker kvalitet i alla led Vi arbetar med material med bra garantier

  Vi är fast övertygade om att det alltid lönar sig att arbeta med kvalitet i alla led. Som en erfaren markentreprenör i Stockholm har vi den kunskap som krävs för att välja underleverantörer med omsorg, något som innebär att när du anlitar oss kan du alltid vara säker på att vi använder prisvärda från tillverkare som står för kvalitet och som erbjuder garantier på sina produkter. Våra markarbetare arbetar ofta på rekommendation av privatpersoner och fastighetsägare. Du kan kontakta oss oavsett om du behöver hjälp med ett mindre markarbete eller en större markentreprenad där vi koordinerar samtliga arbetsmoment.

  Vad säger våra kunder? Ett certifierat företag för ett kvalitativt markarbete

  RKS Mark var mycket enkla att ha att göra med. De byggde in vår ovanmarkspool på ett fint sätt i enlighet med de ritningar som vi hade. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera företaget.

  Anki Byggnation pool

  Vi fick ett bra bemötande från den första kontakten. De kom hem till oss på ett besök och tog därefter fram en offert. Vi kommer anlita företaget igen.

  Anders Gustafsson Dränering

  Jättetrevlig och punktlig personal som gav oss tips om hur våra idéer kunde förverkligas. Vi ger 5+ i betyg och kommer rekommendera företaget till våra bekanta!

  Erik Ny uteplats

  Gratis hembesök? Kontakta oss för information om dränering eller andra markarbeten

  En välmående husgrund eller en välskött trädgård ökar inte endast din fastighets trivsel, utan det är också ett sätt att höja värdet på din bostad. Vi berättar gärna mer om hur vi kan realisera en dränering eller annat markarbete på ett realistiskt och hållbart sätt. Du kan även ta kontakt med oss för att veta mer om vårt utbud inom trädgårdsarbete eller säsongbetonade tjänster som snöröjning.

  Vi är ett pålitligt och certifierat val Vi är certifierade för att utföra markarbete och bygg

  För oss är det självklart att ständigt utvecklas och vidareutbilda oss. Under den tid vi varit verksamma har vi bland annat utbildat oss i Vägsäkerhet 1+2 och Montering av lekplatser (HAGS-Säkerhet). Vi innehar även behörighet för heta arbeten samt för skylift. Våra medarbetare visar gärna upp bevis på erforderliga försäkringar och certifieringar så att du ska känna dig 100 % trygg i ditt val av oss som markentreprenör i Stockholm.