Om oss

Byggföretag i Borås - med fokus på kunden

Med kunden i fokus!

Byggföretag i Borås - med fokus på kunden

Under många år har vi varit ett självklart val av Byggfirma i Borås för våra kunder och vi har haft många återkommande kunder. Vi arbetar med fokus på kvaliteten, och vi lyssnar alltid på våra kunder om deras önskemål. Vi är en >Byggfirma Borås som har varit aktiva inom branschen under många år. Vi har samlat Borås bästa hantverkare i vår team som alla är utbildade och certifierade. Vår byggfirma kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en större renovering, tillbyggnad eller en totalentreprenad. Vi är experter inom vårt område och vi sköter ditt projekt redan från planeringsstadiet upp till slutförandet.

kostnadsfri offert
Personal som gör skillnad

Kompetenta medarbetare

Personal som gör skillnad

Alla medarbetare som arbetar hos oss har självklart den rätta utbildningen och vi har även byggbranschens BF9K certifiering. Vilket ställer ett stort krav på kvaliteten av vårt arbete, att vi arbetar med miljön i fokus och att vi erbjuder en bra arbetsmiljö. Vi följer alltid svenska regleringar och erbjuder en garanti på alla våra tjänster. Vår byggfirma i Borås är specialister på olika renoveringar som, badrumsrenovering, köksrenovering, totalentreprenad, nybyggen – och mycket mer. Genom åren har vi utfört stora som små uppdrag och allt vi lämnar efter oss är nöjda kunder!

Anlita byggfirmaborås!

Medarbetare som gör en stor skillnad

Våra medarbetare är vad som gör vårt företag så speciellt och varför kunder väljer oss varje gång. Oavsett vilken sort av renovering vi utför, om det är köksrenovering eller badrumsrenovering jobbar vi tillsammans med dig för att uppnå det korrekta resultatet. Vi erbjuder alltid en personlig service och lämnar aldrig ett jobb om du inte är nöjd med våra tjänster. När du anlitar oss får du alltid en projektansvarig som alltid finns tillgänglig att svara på frågor.