Offert

Pris markarbeten och dränering

När du anlitar oss för ett markarbete värnar vi om att du skall känna dig tillfreds med vårt jobb och redan på förhand veta vad vårt pris för markarbetet är.

I det prisförslag vi kan bistå med kommer du kunna utläsa vad de olika delarna av arbetet kostar och att ta emot en offert för markarbete sker naturligtvis utan krav på någon motprestation från din sida.

Vi erbjuder alltid ett gratis hembesök innan du väljer att anlita oss för att du skall få en chans att berätta om vad det är du behöver hjälp med. När du tar kontakt med oss kan vi boka in en passande tid inom 48 timmar, och efter att vi besökt din bostad får du ett överskådligt pris på dränering, stensättning eller annat markarbete.

När du anlitar oss kan du lita på att det markarbete i Stockholm vi utför blir kvalitativt och noggrant gjort. Ring eller mejla till oss i dag för att komma i kontakt med en av våra medarbetare som hjälper dig med att boka en tid!

Fyll i formuläret för en prisjämförelse
+
=
ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

TÄTÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT PALVELUISTAMME

Vi fick ett bra bemötande från den första kontakten. De kom hem till oss på ett besök och tog därefter fram en offert för dränering och stenläggning. Vi kommer anlita företaget igen.

Anders
Dränering

ättetrevlig och punktlig personal som gav oss tips om hur våra idéer kunde förverkligas. Vi ger 5+ i betyg och kommer definitivt rekommendera företaget till alla våra vänner och bekanta!

Ny uteplats
uteplats

Proffsiga och trevliga hantverkare som utförde jobbet på ett bra sätt och hade en tydlig dialog. Kommer helt klart anlita företaget i framtiden när behov av ett markarbete uppstår. Kan varmt rekommendera dem.

Per
Fixade husgrund

Vi informerar gärna om dränering, stenläggning eller andra markarbeten

Gratis hembesök?

Ett väl utfört markarbete är grunden för hållbara resultat med en lång livslängd, oberoende av om det gäller en dränering, stenläggning eller uppförandet av en mur runt fastigheten. Med den kunskap som våra medarbetare besitter inom markarbete i Stockholm kan du känna dig trygg med att resultatet blir fackmannamässigt utfört, självklart alltid till ett bra pris.